Anggota

Sementara belum diisi… cos jang iwan can wae mere… sing saha anu boga tulis wae na comment tar ku uing di approve

lia (lia.utomo@yahoo.com) Hp 0811928653

handi (handi@jmindonesia.com) Hp. 081511466699
mardi 081320443822
Novan 085222101215
Asep Suhendar 081318025604
Rila (real_cooleuy@yahoo.com) 08156122645
Evi devina (evi-devina@tirtabenteng.com)
Fifi 0818712765
Rini ( rini_ysi@yahoo.com) 08179892791
De nunu (denunu@gbs-manufacturing.com/ denunu_jumarna@yahoo.co.id) 081310635816
Triana (triange_imawan@yahoo.co.id) 08111779807
Eka nurdin (abahnahaya@yahoo.co.id/abahnarazi@gmail.com) 085624072357
Amirudin AK 94 (amiruzi@yahoo.com) 081380012123

tos ah mung sakitu

52 responses

26 12 2008
91901095

kang obuy..abdi daftar..sambil menunggu web design jadi..dan follow up kegiatan temu alumni mei mendatang…SANDY KI’95

31 12 2008
Yudi Suryadikusumah

Sampurasun…

Nepangkeun sim kuring Yudi (KI-96)…

31 12 2008
SW

SW masuk neeh ………. assalamu’alaikum.
kang trey93, udah tau belum syapa aqyu ?

31 12 2008
joddy_95

punten..bade ngiringan. Abdi Joddy KI-95.

1 01 2009
indra

kang obuy jeung sandy, eta nu absen kamari di leubeutkeun kanu blog wae, bisa engke aya perlu jadina gampil……
Kumaha nu sanesna, dina blog loba ngan kamari nu datang teu loba…hatur nuhun tos ngayakeun acara sosonoan kamari……

2 01 2009
SW

wan, pa obuy kemana aja ? gue muncul ko situ kaga respons, apa gw mesti turn off lagi …..
gw tunggu neeh, ada banyak ordered yang mesti direspons …. apa M2 nya ga ada pulsa, apa ? so what gito loh…..
eh iya lam kenal bwt angkatan 95 dst………

4 01 2009
Andi Supakti, KI95

A.w.w
Punten ngaganggu obrolan lami ti akang teteh… abdi kaleresan nembe kenging alamat ieu ti shandi sandiar. kenging ngiringan teu abdi teh di dieu….?
Punten aya nu apal kondisi barudak KI95…..? siga mang deris rajapolah, sareng nusanes…. nuhun…

5 01 2009
wendy (KI95)

bade ngiringan…
Wendy (WM) KI 95

5 01 2009
Iwan

tetep menarik kan? he he

6 01 2009
Iwan

Mun leres Yoyong, yong kumaha mSH di BKP?

7 01 2009
Iwan

Kang SW mana, Katanaya mau kasih proyek nih?

7 01 2009
Trey'93

Kang Handi…Kang Yudi… ma.. Gusdur teu nongol-nongol yeuh….. kumaha masih keneh bareuki simeut….??? Kade ah biwir bisi jareuding deui….. (karacunan)

8 01 2009
Iwan

waduh kang pay ati ati ah kerja ga teratur mah biasanya suka jadi maag tuh!

8 01 2009
ade kayungyun

Sori, teu tiasa kempel kamari, biasa pejabat! maksad teh penggur jawa barat

9 01 2009
Trey'93

YU… dirimu buthu… maksudna butuh batu bara yang kalori berapa? granulasi berapa? kwantiti per bulan berapa? dikirim ke mana, nanti saya imel ke dirimu

9 01 2009
yanti'94

nu tara dongkap tong dipasihan proyek, sina lalajo saja …. hehehe …
Teh Rini nu garendut mah teu tiasaeu menjaga stamina teu siga kang iwan . . . teetap awet muda dan ganteng khan . . . . .

10 01 2009
SW

aduu maaf pemirsya kemaleman, eh kepagian.. abis baru fulang “up country (baca = ap kantry)”.
thanks kang trey, aku tunggu di email ……….. ya (emang mesti spesifik, ntar gw liat deh ordernya.

pa obuy bisa bantu engga :
1. Mw nanya cara nge add YM ? komputer abdi teu tiasa nginstall messengersnya ? maklum yang stand by di rumah pake PC yang udah rada boyot, tp di lengkapi dengan pesawat super cangging sedia juga : Hatong, IC02 N, jika sewaktu waktu kita ngadain Outbond.
2. jarene kowe wis pernah gawekne : water tretment ? kira2 spy tergambar ordernya mw saya kasih gambaran seperti apa ?

ok deh… tq tq very much.!

13 01 2009
Yanti

asyik banyak proyek nich, uang baca . . .
makanya harus rajin nimbrung biar kapecretan

15 01 2009
firman

kang wahyu .. saya mau tanya water treatment na buat industri apa yeuh . ?? minat oge jiga na mah .. hehehehehhe coba supaya lebih jelas begitu

nuhun ah

17 01 2009
iwan

teh rini mah resepna mahat “TORPEDO” malah bisa sampe jadi keris tuh lis.

1 02 2009
Bagja Rahayu

UUaanjritt….aya-aya wae atuh…naon asa jiga biro jodo atuh blog teh ayeuna teh (bener teu tray)…..terektektek…gejlig anyirrrr.

2 02 2009
Exa salapan tilu

Diperhatoskeun teh meni rarajin pisan berkomentar.
Abdi mah paling oge saminggon sakali henteu. Puguh rorompok tebih ti dayeuh, sareng teu gaduh macbook pro-macbook pro acan tuda.

6 02 2009
Kayungyun

Muhun, nuju sibuk ieu teh! biasa pejabat, tapi ke bade di Upload carita episode 6na!

9 02 2009
sandy

hi guys…proposal mau maju selasa besok ke pak unang..just info kalao saya dapet speaker motivator yg ga kalah hebad sama om rhenald..pak bambang bhakti CEO nya merpati..alokasi dana mencukupi budget lah…cuman yg jdi masalah adalah tempat…jika terpaksa kami akan booking hotel yg representative buat acara temu alumni…saya minta saran untuk sponsor…diantosnya kang+teh…

9 02 2009
SW

di do’akeun ‘a, mudah2an sukses. San !

teh rin, sorry ya… ym nya kepotong td sore, margi nuju ngajari istri “maen” juga.
Tray, kamana atuuuuuh. Om gurandil ? bagja somse ! iwan apa lagi, pa obuy huuuuh deh.

sorry rada malem, biassa ngalong + liat episode Cinta Fitri….

10 02 2009
gurandil'93

Salam… ka Pa’ Unang Supratman….San.
Urang usul keur Motivator Speaker Bp. Iwan Budiman sajah….CEO dari perusahaan Italiano.

10 02 2009
gurandil'93

Sampurasun…… Mr. SW iraha deui euy…MENTORING atw siraman rohani siga baheula…….

10 02 2009
gurandil'93

teu nanaon Cep Iwan… bagi-bagi pengalaman….. ente’ pan rada vokal….

10 02 2009
iwan

sorry sudah tidak tertarik untuk tebar pesona euy? geus kolot?????????

10 02 2009
gurandil'93

laeen tebar pesona…….. tebar ‘elmu…. nyaho, ibadah ..euy…

11 02 2009
Yudi'93

Kumaha kappatheta teh geuning seueur blogna, aya di facebook, friendster sareung di kappatheta_unpad blog. kumaha saupami di gabungkeun sigana lamun bikin perusahaan bisa nandingan perusahaan tommy atanapi bill gate

11 02 2009
gurandil'93

bener…kang Yudi, seeur teuing buka cabang… teu efektif..jadi kabagi-bagi….lieur…!!!!
Cing…euy pengelola KAPPATHETA tentukeun blog resmina dimana atuh tong seeur-seeur…….

11 02 2009
iwan

nu resmina wordpress jeung ning. com cuy?

11 02 2009
SW

Buy tentukan yang beneeeer, cik atuh ? pemirsa gelisah yeuh.

12 02 2009
gurandil'93

Wan….. menurut gw c WORDPRESS & NING blm resmi juga menjadi blog kappatheta, soalnya tgl. launching-nya gak jelas trus tdk dihadiri para alumni kappatheta, penanggung jawab + susunan kabinet alumni kappatheta tdk ada.
jadi…so what gitu lhohhhhhh!!!!! huuhuuyyy..

12 02 2009
iwan

emangna bikin surabi kudu aya, susunan pengurus sagala?

12 02 2009
boey

Surabi atah meureun??

19 02 2009
iwan

NO COMMENT AH

19 02 2009
gurandil'93

No comment c no comment….. tapi tong sinis kitu…….. jang

19 02 2009
Erita_sweet

Aku ikut… dong….. masih pada inget ga ma aqyuu….??

19 02 2009
aRJuna

kalo gitu sih, masih ngambang amat….niih rencananya nda fix. Sopo sing iso nentuake yoo..?
uda lah kembali ke “jabbal” gunung aja deeh. Di bandung masih banyak gunung gunung yang sepiii. Atau arena Out bond via bapak obuy, apa semuanya setujuuuuuuu ? salam, ti SW.

26 02 2009
boey

assalamu alikum… punten nembe unjukan deui….
akang nuju sibuk merangan panyawat, saminngon nambru..
ada kabar dari kang danur minta di kirim anu araraneh di : dhanur.Dhancos@yahoo.com

4 03 2009
Andi Supakti, KI95

nu sanes tos jadi nu halus mulus dareng barohay mereun kang….. huahahahaha………

4 03 2009
Andi Supakti, KI95

Aya Info Usaha di Ide Usaha…………..

18 03 2009
Dian M

Assalamu ‘alaikum sodara-sodara semua…
Seja ngiringan ngagabung ah …

20 03 2009
wahJoe'93

saha euy ? jigana moal kenal dgn saya sih ya dil. Kamana wungkul kang gurandil …..

26 03 2009
Dian M

Buat kang sandy KI95 (ketua IKA kappatheta), kumaha perkawis acara Mei teh janten ? kaping sabaraha nya ? abdi kenging kabar ieu ti Reni Srimarliani (KI95) …

27 03 2009
asepsaiba

Salam kenal… Saya Asep KI-2000
Wah, ternyata akang2 alumni tetep eksis ya.. Jadi terharu, setelah sekian lapa “lupa” Singaperbangsa..
Oya, sayah sekalian mau promosi milis kappatheta-unpad@yahoogroups.com
(perubahan nama dari kimiaterapan-unpad@yahoogroups). Semoga bisa jadi salah satu alat pengikat silaturrahim.. Hayu atuh gabung…

6 05 2009
Yudi'93

hai teman-teman, perusahaan di tempat saya lagi ada lowongan nich, untuk dokumen control, yang ngerti masalah ISO 9001 jeung OHSAS, anu karak lulus oge silahkan ngelamar, tapi hapunteun hoyong na S-1 kimia saur bos abdi, boleh kirim lamaran na ka qc@colorobbia.co.id .

13 05 2009
gurandil'93

Yud… mung gelarna D3 + H (Haji) meunang teu…..

11 06 2009
atik KI'93

Haji Gurandil A.Md. ..???? Ah, asanamah teu pantes euy

16 06 2009
gurandil'93

Astafirlloh…… ulah Su’udzon Ustz. Atik, tapi cobalah untuk ber Utsnuzon…………………
Pantes teu panteus sabenarna… kumaha-timana urang ningalina…. ihik…ihik…ihik…

Kumaha Jang Atik….Damang?….
Karamana yeuh nu…lain……. Iwan Budiman, Ahmad Subur dll……….. teu siga baheula … ayeuna mah eweuh koar-koarna…………. ?#@##..!!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




%d blogger menyukai ini: