Gbr kenangan

scan000233gb71

gb41gb21gb14

gb32yang penting kasih sayang

gb91

541314

714

gbr21

gbr42

gbr5

gbr61gbr71

gbr81

"taah"! ieu kang aday teh

"taah"! ieu kang aday teh

Ti Deden kasep

can_boga@d.com

ningali nama-nama yg online jadi mengingatkan urang ka jaman dulu pisan (early-mid 90’s lah)….
1. walked out tina mabim
2. aya nu ngabelaan mojok tibang kuliah….
3. aya nu ngabelaan ulin ka alun2 tibang solat jumat….
4. aya nu ngabelaan nonton film sambil gugurubukan mun aya nu ngetokan panto…
5. aya nu datang peuting2 ngahaja rek ngajak ningalian banci….(make topi ngarah siga lalaki)…
6. aya nu niat ngerjakeun tugas tapi kalah sare….
7. aya nu jalan-jalan tengah peuting,tapi isukna mobil ka bongkaran…
8. aya nu sok maen game wae…make tarohan udud…
9. kedul pisan mun giliran nyuci gelas keur bikin kopi…gegedohna oge nepi ka 1/2 gelas..
10. mun peuting aya bimbingan rohani ti ustad gelo…
11. silih mencetan…siga kareta api…
12. ditemukannya metoda mijit baru….mencetan bujur….
13. aya nu sok-sok-an ngajar adik angkatan…maksakeun pisan kusabab bogoh tea….
14. cindy crawford jadi ikon di perpustakaan….(woiii mawa virus tuh!!!)…
15. aya nu sok jaim klo bubaran PAAP…
16. aya nu ngahaja ka cihampelas…nunggu bubaran SE….
17. aya nu belajar di BIP (21)….
18. aya nu nonton tv na di BIP…(teu boga tv euy)…
19. aya nu rek muka lab pribadi….(alat2na meunang meuli ti lamari batur atau ti gudang)…
20. posisi menetukan prestasi….
21. pindah ruang ujian ka lab….cocorowokan siga tarzan….riweuh pisan buat yg udah siap posisi….
22. belajar bersama mun rek ujian…..tapi lobaan daharna tibang ngapalkeun…
23. aya nu hudang sare terus memasang jurus-jurus silat…bejana mah lapar…..
24. patungan nyewa VCD…..
25. teu ngajak ka lombok….(anyingggggg!!!!!!!!!!!!!!…I still remember who they are!!!!arghghhhhhh)
26. aya nu rek meluruskan masalah….tapi malah jadi nambah masalah….
27. aya nu peupeuriheun kusabab di piheulaan ku asisten dosen…..
28. maskot KI 93….ki demang ade…..(aya keneh teu kopeah demang na?)…
29. aya nu dicarekan ku dosen gara-gara bikin laporan make “kletek-kletek”…..
30. aya roomate anu sok ribut wae….”make geutih atuh euy”….
31. patiron-tiron….teu dimana..teu iraha…..
32. aya nu dikorbankeun ka asisten dosen..kusabab keur ngalancarkeun praktikum….
33. aya nu ganti2 kabogoh unggal tahun ajaran baru…..
34. “kalian 9 tahun dalam kandungan ibu…”….
35. panitia ospek bubar kusabab sieun ku jurig jatinangor…..
36. “the time is 9 pm….its burtok time”….
37. numpang makan siang di rumah trey…(nuhun euy…maklumlah teu boga duit..salam aja ka ibu bapak)..
38. the only one who had a PAGER…ahmad sobur…..bisnisman…
39. kirim-kirim lagu lewat radio…(’wan masih inget teu?)…
40. maksa nitah meuli kaset…tina harga 5000…nepi ka 2000 + kartu pos…tapi kudu request ka radio…
41. trey…ari ngalagu make perasaan…lain asal ngagorowok….
41. pemain band anu batuk wae….
42. maen layangan di lapangan…..(ngabodoan budak leutik)….
43. buka puasa di salman…..gratris

TO BE CONTINUE…..

dan masih banyak lagi yang tak bisa diungkapkan…..it was a good ‘ol time….
buat REKAN-REKAN yang mau nambahin…silahkan….sekedar untuk flash back….hehehhe….buat semuanya no offends yah…
TRIMS.


Meni Harianeun……..

Sok Kasuat-suat Harita keur hayang ka manehna…bari saingan teh lain jelema samanea. Atuhhhhh…….!!!!!

Ari..Teungah peuting jumplang-jeumpling teu bisa sare, kuring nyaring da hayang ngising.

rek kaluar sieun anjing…kapaksa neangan piring

Isuk-isuk nyaring kasampak nu peuting geus garing

disuguhkeun ka deden kasep nu ngilu meuting (teuing saha deden kasep teh).

disangkana kueh odading.. padahal tai kuring nu peuting geus garing….


33 responses

1 12 2008
Pa Endang

Sing Saha wae?
Baheula….
Aya anu biasa2 trus jadi ustad, gara-gara jatuh cinta. Ngajuy deui gara-gara ditolak
Aya anu jadi tukang kuli malahan calana jadi ngaratung sieun dirawel cacing
Aya anu poho babaturan, pedah menang cemceman
Aya anu ngadadak bageur make neraktir dahar jeung nonton sagala
Aya anu mere lembar jawaban keur ujian tiap mata pelajaran.
Aya nu di jadikeun ojeg, lumayan ngirit2 ongkos.
Aya nu terus gigitaran poho kana grip..jadi teu pararuguh.
Aya nu karompak make keler sagala.
Aya nu silih injeum buku, bari diselapan tulisan bahasa inggris nepi ka jadina
Aya anu mere jimat asihan bari jeung teu jadi oge.
Aya anu mimilu naek gunung alesan rek ngusir jurig
Aya nu silih tukeur kado ulang tahun eusina jeroan
Aya anu hayang nyagap leungen bari di kepeskeun oge
Aya anu nahan ucapan sampai jerawatan.
Aya anu ngadon pasea wae. boro-boro mesra.
Malah loba anu perang dingin gara gara eta….

2 12 2008
gurandil'93

Yeuh..Pa Endang ditambihan. Ieu abdi kenging ti laporan Ibu Maryam :

– Aya nu dagang jaslab make bordiran kappatetha (kedah meuli…)
– Aya nu ‘makan tulang kawan’ alias PMP
– Aya nu adu kesaktian ‘pamacan vs oray kadut’
– Aya nu kuliah bari jeung praktek dukun, hoyong transfer energi metafisis….padahal mah… hayang nyagap..
– Aya nu api2na cinta, tapi pas Mr.X respek.. manehna kabur bari jeung lieur..
– Aya nu mojok di SARBUN padahal…masih keneh jam kuliah
– Aya nu diuk di tangga PAAP, dihaja meh bari cuci mata….
– Aya nu ka lantai 3 Plaza Japati pas praktikum, ningali teteh bohay nu latihan leumpang
– Aya nu jadi agen ganda di Himaka jeung di Kappatheta
– Aya nu nyoekan conto laporan kerja praktek di Perpus (hayoh… ngaku… siah…) soalna teu bisa di injeum….
– Aya nu masak indomi pake’ gelas ukur pyrex…
– Aya nu isukna kuliah teu ibak, lantaran kasarean di sekretariat Kappatheta beak bubaran praktikum….

4 12 2008
gurandil'93

Aduh nuhun…pisan kritikna..euy,…………
Punten ah…. da abdi sok gaul jeung ‘wong cilik’ termasuk preman… jadi sok kabawa-bawa..

11 12 2008
yanti

gurandil alias deden kasep alias lemot alias pa endang alias nanan asisten dosen alias iwan budiman fiktip jeung Triana E. fiktip etateh sami keneh sareng kang said, teganya … teganya … dirimu. Teu nyangki si kakang prabu
meni kitu.
Kang … hayu urang ka tangkuban perahu deui bari disalendang sarung. Engke foto basa ka tangkuban perahu na dikirim ka kakang server.

12 12 2008
yanti

kamarana kang M2N, Kang OZOS, Rini, Evi kakang Bagja and trey ko jadi sepi

11 01 2009
kappatheta

kang wahyu……naha face book na teu di comfirm??????

12 01 2009
Kang Ibing

Si Trey jeung si Kota “Holywood” Pinem meni mesra…pisan….euy.
Siga si Ryan Jombang jeung si Nopal….. pis dech……… he..hehe…

12 01 2009
rini

kang obuy meni siga arnold…. try..jeruk makan jeruk ya..sama kota pinem hehehh….
eta kang iwan…riwayat photo mu..siga kurang tuang….

12 01 2009
gurandil'93

– Rini jeung Trey….keur cing ogo, kade…ewuh …cai…he…he..
– Kota Pinem jeung Trey baheula jangan-jangan……..?????

Buy….foto ogud..naha ngan hiji..?..?##?

13 01 2009
Andi S, KI95

Cik atuh anu gaduh pic deui teh… asaan mah da baheula teh seueur nu resep jeprat-jepret…. TEPU… pan akang TEPU teh ketua HIMATEPA (Himpunan Mahasiswa Nu teu laku) baheula. pan simkuring ge ngiringan anggota didinya…. kaluar keun atuh pic na… kang sandi gondrong baheula budak PUNK-kasep na ato pang goreng na nya….? share atuh pic na…. kan lumayan bisa ningali memori bahuela… aya nu apal kabar KANG DERIS eta RISWANTO teu….. naha pas ditinggalkeun ku org Padang teh tuluy ngalenyap wae…. SONO euy…..

13 01 2009
Trey'93

Duh… ningali foto meni asa arera…. sieun disangka sijenat Andy Liany…. punten nya sanes Andy Supekti…. hehehe…..

13 01 2009
iwan

eta kang trey, mani waas asa ningali pelarian tentara khemer merah he he

13 01 2009
rini

hebat kang try…asa muji sorangan wae…heheh…sigana lamun ayeuna naek gunung deui masih pada kuat teu?? sakali-kali wajib dicoba…kang iwan tetep ganteng saur garwana…ehm..ehm, try..photo kita ber2..dicetak atuh..simpan di bumi buat kenangan..moal aya nu ngambek ???..hehehh

14 01 2009
iwan

moal ari ngambek teh, paling oge handphone jadi paburincai

14 01 2009
gurandil'93

Wan… foto napak tilas di Cikole… mana?

14 01 2009
Trey'93

udah diliatin ma bini… cuma mesem doang…. malah dibejakeun temen ge tepercayaeun….. pasti pacarna dulu ceunah… teu nyangka pamajikan ngomong kitu…

14 01 2009
kappatheta

Pami aya anu kagungan gambarna Nyi Mas Syarifah eka, cobi dikirim ka akang, pun bojo hoyong ningal…cenah

14 01 2009
iwan

alim ah, bilih janteun perang sapertos Di palistina

14 01 2009
yanti '94

Ada Apa Dengan Aday ?

15 01 2009
Afgan-93

Ohhhhhhhh… Rizky’95 ??!!

15 01 2009
gurandil'93

Buy, apan aya dina album daftar lulusan Unpad’96.
Uing…. sigana gaduh potona bareng jeung Siti Farkhatun, basa di anyer…. theaaaa..
engkin…..dipalirian heula, tapi mung dikirim mah sieun ‘membuka luka lama’…

15 01 2009
indra

Tah akhirnya kaluar oge teh kang aday….kumaha tah ?

15 01 2009
indra

neng reni kemana yach….kok ga ikut ?????

15 01 2009
rini

oh yang itu aday..teh..bukan nya dulu dia pemalu dan pemahat??? sekarang berubah dari gaya bicara nya…
untuk kang obuy…meni panasaran ka SE..gurandil kapan kita ketemuan..sok atuh diadakan di bogor…

15 01 2009
rini

buy untuk mencari Nyi mas sarifah Eka…minta tolong termehek-mehek aja ke trans TV…

17 01 2009
Andi Supakti, KI95

huahahahaha…. mani make termehek-mehek teh rini mah…. ma enya gaduh seueur rerencangan kappa theta…. teu aya hiji oge nu gaduh info kitu….? mun teu aya…. kan mun teu salah teh…. aya nu baheula “bisa-an” lain…..? cik atuh ketruk keun elmu na kanggo ngabantosan akang “ieu”…. nu mani kameumeut pisan ka nyi mas….. mangga MBAH di bantos…. info Onlen ge langkung sae MBAH…. hehehehehehe…. (blog multi pungsi euy…. siga blog biro jodoh oge…) hehehehehe….

17 01 2009
rini

andi..punten rada2 hilap nu mana tea nya..sok atuh dipasang photo na…tos gaduh istri sabaraha ayeuna teh? maklum upami pameget sering angkat2an sok gaduh post cadangan…

17 01 2009
SW

rin …. nanyain nya ko “tos gaduh istri sabaraha ” kayaknya minat ya ..

18 01 2009
Andi Supakti, KI95

huahahahahaha…. bisaan nyelok na…. kaleresan abdi kantos gaduh murang kalih 2 tinu istri nu kahiji…. lamun ti nu istri nu ka dua teu acan… masalah na teu acan gaduh istri kadua teh… teteh bade kitu janten nu kadua….? hehehehehe….. puten heuruey teh…. tp mun serius ge teu nanaon…. hehehehehehehe……

19 01 2009
SW

foto syarifah ngeka …. sudah saya kirim via email iwan dan kappatetha.
silakan publish biar obuy terobati.

19 01 2009
Andi Supakti, KI95

Tah geuningan…. pan rada terobati….🙂

20 01 2009
trey'93

Wee… mana imel order teh jadi teu?

18 02 2009
gurandil'93

Buy….. cing Foto2 na diperbaharui atuh…..
Apan seeur tah nyandak tina Ning.com…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




%d blogger menyukai ini: